Home Eveniment A încercat să își omoare concubina și riscă 14 ani de închisoare
A încercat să își omoare concubina și riscă 14 ani de închisoare

A încercat să își omoare concubina și riscă 14 ani de închisoare

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un bărbat de origine română riscă 14 ani de închisoare fiind acuzat că a încercat să-și omoare concubina.

audencias provincialesTribunalul Provincial din Guadalajara va începe vineri, 16 ianuarie, procesul în cazul unui român care în august 2013 și-a înjunghiat concubina de mai multe ori. Fapta s-a petrecut pe strada Mayor din Guadalajara.

Procurorii cer ca bărbatul să primească o pedeapsă de 14 ani și 11 luni, iar timp de 24 de ani să nu se poată apropia la mai puțin de 500 de metri de victimă și fiica acesteia și să nu le poată contacta sub nicio formă.

Victima, L.D.M., a locuit mai mulți ani cu agresorul D.Z. într-o casă din localitatea Fontanar, provincia Guadalajara, cei doi având împreună o fiică.

Pe 27 iulie 2013, femeia a reclamat la poliție că a fost agresată de concubinul său, iar două zile mai târziu autoritățile au emis un ordin prin care i se interzicea acestuia să se apropie la mai puțin de 500 de metri de reclamantă și de fiica lor.

Furios, bărbatul a încălcat ordinul autorităților, iar pe 2 august 2013, în timp ce femeia și fiica lor ieșeau dintr-un magazin de încălțăminte, agresorul s-a apropiat de ele și și-a înjunghiat de mai multe ori concubina.

Deși grav rănită, femeia a supraviețuit, dar a avut nevoie de 7 zile de spitalizare și 97 de zile de recuperare.

Agresorul este arestat și va rămâne în penitenciar fără drept de cauțiune.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII