Home Cultural „Mari doamne ale Artei Româneşti”. Serată culturală în Arganda del Rey
„Mari doamne ale Artei Româneşti”. Serată culturală în Arganda del Rey

„Mari doamne ale Artei Româneşti”. Serată culturală în Arganda del Rey

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Asociaţia socio-culturală „Dor Român” din Arganda del Rey în colaborare cu Uniunea a Scriitorilor şi Artiştilor din Spania  „Lucian Blaga” organizează sâmbătă, 17 septembrie, o serată culturală dedicată „Marilor doamne ale Artei Româneşti”.

afis arganda

Evenimentul, care va începe la ora 17.00, va fi găzduit de Auditoriul Montserrat Caballé din Arganda del Rey, Calle  Mar de Alborán, numărul 1, Arganda del Rey, Madrid.

Prima parte a serii va avea ca temă „Figura femeii în artă românească”. Subiectul va fi expus de profesorul universitar Begoña Fernández Cabaleiro împreună cu ziaristul şi criticul literar Cornel Drinovan.

În a doua parte a serii traducătoarea Luminiţa Pigui-Neagoe va prezenţa cartea „Mătase şi cafea rece elveţiană”, ultimul volum al scriitoarei Veronica Balaj, tradus acum şi în limba spaniolă. Autoarea şi traducătoarea vor fi prezente la eveniment.

Activitatea face parte din proiectul „Serate culturale: Femei celebre din România, figuri marcante ale culturii şi istoriei naţionale şi internaţionale”, pe care asociaţia „Dor Român” îl desfăşoară cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe – Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII