Home Sin categoría Spania.A murit la furat. Un român a căzut de la zece metri într-o hală industrială
Spania.A murit la furat. Un român a căzut de la zece metri într-o hală industrială

Spania.A murit la furat. Un român a căzut de la zece metri într-o hală industrială

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Trupul unui bărbat de 19 ani, de naționalitate română, a fost găsit, luni 1 august, într-o hală industrială din localitatea Olivares, provincia Jaen.

Spania

„Luni, 1 august, în jurul orei 06.00 muncitorii care lucrau într-o hală din Olivares au găsit cadavrul unui bărbat care părea că a căzut prin acoperiș”, a anunțat Policia National într-un comunicat.

Din primele cercetări a rezultat faptul că tânărul a încercat să facă o gaură în acoperiș, pentru a intra fraudulos în hală, dar structura nu a rezistat, iar românul a căzut în gol de la zece metri înălțime și a murit pe loc.

Deși în primă fază corpul nu a putut fi identificat, polițiștii au găsit mai multe numere în telefonul băiatului. După ce au dat câteva telefoane, au reușit să-i găsească familia.

Sora românului, rezident în Roquetas de Mar, provincia Almeria, alertase poliția cu privire la dispariția acestuia, încă de sâmbătă, 30 iulie.

Miercuri, 3 august, la Institutul de Medicină Legală din Jaen s-au deplasat rudele băiatului, pentru a-l identifica.

Poliția continuă ancheta, deoarece există suspiciunea că românul făcea parte dintr-un grup infracțional care fura bunuri din halele industriale din provincia Jaen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII