Home EUROPARLAMENTARE 2014 Alegerile Europarlamentare 2014 – Pozițiile partidelor pe buletinul de vot
Alegerile Europarlamentare 2014 – Pozițiile partidelor pe buletinul de vot

Alegerile Europarlamentare 2014 – Pozițiile partidelor pe buletinul de vot

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

La Biroul Electoral Central și-au depus listele pentru Alegerile Europarlamentare 15 formațiuni politice și 8 candidați independenți.

În urma tragerii la sorți efectuate pe 17 aprilie, pe buletinele de vot pentru Alegerile Europarlamentare prima poziție o va ocupa PDL, în timp ce pe locul al doilea se află PMP, UDMR pe trei, PSD-UNPR-PC pe patru, PNL pe cinci și PRM pe șase, acestea fiind formațiunile care au deja reprezentanți în Parlamentul European.

Pe locul 7 figurează Alianța Naționala a Agricultorilor, Partidul Dreptății Sociale (8), Noua Republică (9), Partidul Verde (10), Forța Civică (11), Partidul Ecologist Român (12), Partidul Alternativa Socialistă (13), PNȚCD (14) si PP-DD (15).

Formațiunile politice sunt urmate de candidații independenți, începând cu poziția a 16-a, prima fiind Corina Ungureanu, iar ultimul, Valentin Daeanu.

Fostul senator PNL și ministru al Culturii Mircea Diaconu ocupă penultima poziție a buletinelor de vot. Ceilalți candidați independenți sunt, în ordine, Constantin Titian Filip, Danut Liga, Paul Purea, Pericle Iulian Capsali si Peter Costea.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII