Home DIASPORA NEWS Vicepreședinte al Consiliului Românilor de pretutindeni, Bojko Stankovic a murit într-un accident de circulație
Vicepreședinte al Consiliului Românilor de pretutindeni, Bojko Stankovic a murit într-un accident de circulație

Vicepreședinte al Consiliului Românilor de pretutindeni, Bojko Stankovic a murit într-un accident de circulație

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un accident de circulație, soldat cu doi morți și trei răniți, a avut loc duminică seara, pe DN6, la aproximativ 10 km de Caransebeș, în urma unei coliziuni dintre o ambulanță și un autoturism. Una dintre persoanele care au decedat este Bojko Stankovic, vicepreședinte al Consiliului Românilor de pretutindeni.

Regrete pe paginile de socializare. Gianni Huci, și el vicepreședinte al Consiliului Românilor de Pretutindeni a postat pe Facebook următorul mesaj.:

”A încetat din viață, în urma unui tragic accident, bunul meu coleg Bojko Stankovic, Vicepreședinte al Consiliului Românilor de Pretutindeni.
Nu voi uita niciodată patosul cu care vorbea despre neamul românesc și despre România .
Iti multumesc, frate Boyko, pentru lecția pe care mi-ai dat-o, pentru patriotism, demnitate și sinceritate!
Odihneste-te în pace!!”

Potrivit unui comunicat de presă, de duminică seară al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic” al judeţului Caraş- Severin, un grav accident a avut loc pe drumul naţional 6, la aproximativ zece kilometri de Caransebeş.

În accident a fost implicată o ambulanţă care transporta un pacient la spitalul din Caransebeş şi un autoturism.

Cei doi şoferi au murit în urma impactului, iar alte două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

“Din nefericire, cei doi şoferi ai autovehiculelor implicate în accident au fost declaraţi decedaţi de către medicul sosit la locul evenimentului, iar alte două persoane au fost preluate de către ambulanţe în vederea transportării la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale specializate”, se arată în comunicat.

Potrivit poliţiştilor, în momentul accidentului, ambulanţa se afla în depăşire, pe sensul opus de mers, iar autoturismul circula regulamentar. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cicumstanțele în care s-a produs tragedia.

SURSA: GazetaRomânească

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII