Home DIASPORA NEWS CAMPANIE UMANITARĂ! ”Ajutați un copil. Clădiți un destin”
CAMPANIE UMANITARĂ! ”Ajutați un copil. Clădiți un destin”

CAMPANIE UMANITARĂ! ”Ajutați un copil. Clădiți un destin”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Asociația “Mihai Eminescu” din Viena desfășoară în această perioadă o campanie umanitară care își propune să ajute copiii de la două orfelinate din Focșani, respectiv Caraș-Severin.

Pentru o cât mai bună coordonare, cei care doresc să ajute acești copii nevoiași sunt rugați să ambaleze obiectele donate cât mai ordonat, dacă este posibil pe categorii de vârstă, iar pentru că sunt foarte mulți copiii care așteaptă lucrurile de la voi, printre cele mai utile s-ar număra articole de îmbrăcăminte, jucării, cărți, rechizite școlare sau dulciuri.

“Împreună e mai ușor, fii bun și dăruiește”!

Organizatorii vă vor ține la curent pe tot parcursul acestei campanii cu noutățile care apar și doresc să le mulțumească pe această cale celor care s-au implicat deja.

Acțiunea este coordonată de Laura Hant, președintele Asociației ”Mihai Eminescu” din Viena. Pachetele se vor strânge la sediul asociației, la adresa Martinstrasse 54/L/1, 1180 Viena.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII