Home DIASPORA NEWS Probleme pe Aeroportul Otopeni. Piloții unei aeronave Wizz Air au ratat decolarea
Probleme pe Aeroportul Otopeni. Piloții unei aeronave Wizz Air au ratat decolarea

Probleme pe Aeroportul Otopeni. Piloții unei aeronave Wizz Air au ratat decolarea

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O aeronavă Wizz Air, care urma să ajungă la Billund, Danemarca, duminică 17 septembrie,  a virat brusc stânga în timpul accelerării de pe Aeroportul Otopeni. Piloții au readus aeronava pe plaftormă.

Potrivit Dc News, pasagerii au fost dați jos din avion și li s-a oferit bilete pentru un alt zbor, din data de 21 septembrie spre Billund sau rambursarea completă.

 ”Echipajul zborului Wizz Air 3211 de la Otopeni la Billund din data de 17 septembrie a anulat procedura de decolare, la viteză redusă, și s-a întors la rampă după ce a apărut o eroare tehnică. Având în vedere durata preconizată a inspecției necesare și limitările timpului de serviciu al echipajului, Wizz Air a decis să anuleze zborurile W6 3211 și W6 3212 OTP-Billund si retur. Pasagerilor afectați de această situație li se oferă gratuit o nouă rezervare pe zboruri alternative WIZZ sau rambursare completă. Wizz Air își cere sincer scuze tuturor călătorilor afectați pentru orice inconvenient cauzat, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea numărul unu a companiei”, a anunțat Wizz Air.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII