Home Cultural Eminescu omagiat în Parla de artiștii și poeții de la ASARS
Eminescu omagiat în Parla de artiștii și poeții de la ASARS

Eminescu omagiat în Parla de artiștii și poeții de la ASARS

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Membrii Asociației Scriitorilor și Artiștilor Români din Spania (ASARS) vă invită, în această seară, de la orele 19.30, la un recital de poezie dedicat poetului Mihai Eminescu, cu ocazia celebrării a 165 de ani de la nașterea „omului deplin al culturii române” .

Mihai-Eminescu-si-steagul-tricolor

Evenimentul se va desfășura în Sala Românească a Bisericii Ortodoxe din Parla, din strada Sancha Barca numărul 1, din localitatea Parla, provincia Madrid.

Coordonatorul evenimentului, parohul Vasile Eugen Barz, a declarat pentru Inforoes că „toți aceia care vor dori să-i aducă un omagiu marelui poet sunt așteptați cu drag la serata literară”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII