Home EUROPARLAMENTARE 2014 PRM are 31 de candidați la Europarlamentare
PRM are 31 de candidați la Europarlamentare

PRM are 31 de candidați la Europarlamentare

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a declarat la depunerea listei de candidați ai PRM, că el este președintele partidului, nu Gheorghe Funar.

La rândul său, Gheorghe Funar a făcut referire la o sentință civilă prin care s-a stabilit că Vadim Tudor nu mai e președinte al PRM de vara trecută.

«Vadim a fost exclus din partid. Legal nu e președinte. La BEC au fost înregistrate două depuneri, una legala si alta ilegală. Noi ne aflam în situația de legalitate«, a menționat Funar la depunerea listei de candidați.

În urma contestației depuse de către Corneliu Vadim Tudor, Curtea de Apel București a decis definitiv că acesta poate candida la Alegerile Europarlamentare din 25 mai 2014.

Astfel lista candidaților PRM la euroalegeri este deschisă de Corneliu Vadim Tudor urmat de Iovici Teodor-Victor, Stănescu Cristian, Popa Vasile, Popescu Adrian, Tincu George, Alupoaie Ionela Alina, Ciobanu Bogdan-Constantin, Badinici Marian Florin Corneliu,Capalnas Gavril Emil, Edu Mihail, Heimann Michael, Huja Bogdan Nicolae, Onoriu Emanue, Ivanovici Constantin, Burlogica Miihaela Elena, Ifrim Vangele, Nicolae Ana-Maria, Rindasu Olivia Elena, Bolbotina Viorel, Pârvu Visa Mihai, Craciunescu Ionela Madalina, Ciobanu George Constantin, David Elisabeta, Mititelu Maria, Mutafela Gheorghe Daniel, Mariean Daniel, Frumosu Ileana, Ghidanac Melania, Anghel Serban Laurentiu, Ciurca Claudiu Bogdan.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII