Home Monden VIDEO. Enrique Iglesias, huiduit într-un concert susţinut în Spania.
VIDEO. Enrique Iglesias, huiduit într-un concert susţinut în Spania.

VIDEO. Enrique Iglesias, huiduit într-un concert susţinut în Spania.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Enrique Iglesias a concertat sâmbătă, 15 iulie, pe stadionul El Sardinero, din Santander, în faţa a aproximativ 30.000 de oameni, scrie 20minutos.es.

El a cântat piese precum „Súbeme la radio“, „I like how it feels“ şi „Bailando“, însă a părăsit scena fără să îşi ia rămas-bun de la spectatori.

Iglesias a recunoscut că este emoţionat şi a cerut scuze publicului pentru asta. „I like it“ a fost ultima piesă cântată în concert de artistul madrilen şi a fost însoţită de confetti, fum şi rafale pirotehnice.

Cântăreţul a ieşit de pe scenă şi luminile stadionului au fost aprinse.

Acela a fost momentul în care miile de oameni adunaţi au început să fluiere şi să huiduie, indignaţi că Iglesias nu şi-a luat rămas-bun şi nici nu a revenit pentru bis.

Mulţi au început să critice prestaţia lui şi chiar o parte au ridicat braţele spunând: „Mâinile sus, acesta este un jaf!“ sau „Afară, afară!“.

Organizatorii au început să demonteze scena, în timp ce oamenii încă priveau uimiţi că Iglesias a plecat fără să salute ori să îşi prezinte colegii de trupă aflaţi pe scenă alături de el.

Fanii au părăsit stadionul la 90 de minute după ce Enrique Iglesias îşi începuse concertul, continuând să comenteze – deloc pozitiv – spectacolul oferit.

Enrique Iglesias, născut pe 8 mai 1975, la Madrid, este al treilea copil din primul mariaj al lui Julio Iglesias.

Şi-a început cariera în 1995. Cu zece albume lansate până în prezent, care au fost vândute în peste 130 de milioane de copii, 13 piese pe primul loc în topurile Billboard Dance, Enrique Iglesias este cel mai bine vândut artist latino în Marea Britanie şi cel mai bine vândut artist internaţional în India.

Sursa: Adevărul.ro
 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII