Home Monden „Despacito” a obținut Discul de Diamant, în Spania
„Despacito” a obținut Discul de Diamant,  în Spania

„Despacito” a obținut Discul de Diamant, în Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Piesa „ Despacito ” a lui Luis Fonsi, realizată în colaborare cu Daddy Yankee, a urcat la categoria de disc de diamant în Spania datorită reproducerilor în ‘streaming’, care ar echivala cu 80 de milioane de ascultări, a informat într-o notă de presă compania citată miercuri, 26 iulie, de EFE.

Aceste date intervin la câteva zile după ce ‘Despacito’ a fost declarată piesa cu cel mai mare număr de reproduceri din istoria muzicii pe platformele audio fără descărcare, precum Spotify sau Youtube.

În întreaga lume și însumând cifrele cântecului remixat recent de Justin Bieber, ‘Despacito’ depășește 4,5 miliarde de reproduceri.

În Spania, succesul său uriaș i-a permis să se poziționeze timp de 27 de săptămâni pe primul loc în topul realizat de Promusicae.

În prezent, ‘Despacito’ se situează pe locul doi, după piesa ‘Mi gente’ al lui J Balvin care este numărul 1.

Succesul piesei coincide cu turneul pe care cântărețul portorican în realizează în Spania, notează EFE.

SURSA: AGERPRES

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII