Home Monden VIDEO. Imagini în premieră din noua serie Star Wars proiectate pe cerul din Madrid
VIDEO. Imagini în premieră din noua serie Star Wars proiectate pe cerul din Madrid

VIDEO. Imagini în premieră din noua serie Star Wars proiectate pe cerul din Madrid

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Grand Via din Madrid, Turnul Effel și Marele Canion din Colorado sunt doar câteva dintre locațiile unde fanii  Star Wars din toată lumea vor putea urmări, în perioada 1-3 septembrie, scene virtuale din ultima serie a poveștii dacă își îndreaptă telefoanele mobile spre cer.

Inițiativa face parte din seria de activități programate pentru Force Friday II, evenimentul global ce pregătește lansarea produselor legate de Star Wars : Ultimul Jedi», a opta parte a sagăi imaginate de George Lucas și care va fi difuzată în cinematografele din înntreaga lume în luna decembrie.

Pentru a se putea bucura de aceste scene în avampremieră, fanii trebuie să se afle în una dintre cele 20 de locații, cele mai cunoscute din lume, între care amintim: Central Park (Statele Unite ale Americii), plaja Copacabana (Brazilia), London Eye (Marea Britanie) sau Cascada Niágara (Canada), se arată într-un comunicat al Walt Disney Company, producătoarea filmului.

O dată descărcată aplicația  Star Wars  pentru telefoanele mobile, acestea trebuie îndreptate spre cer, unde fanii vor putea urmări scenele virtuale. Spectacolul indeit va dura în jur de 10 secunde și vor putea fi observate un Distrugător Imperial și doi Tie Fighters care zboară la distanță.

Tot în acest sfârșit de săptămână, fanii vor putea face fotografii cu scenele prezentate și vor putea să le publice pe rețelele de socializare. Cei care doresc, pot adăuga etichetele: #FindtheForce și #ForceFriday.

 

Madrid. S-au suplimentat ajutoarele pentru plata chiriei. Mii de familii cu venituri mici vor putea beneficia de acest sprijin

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII