Home Eveniment 60 de hoți de crupru, arestați la Valencia
60 de hoți de crupru, arestați la Valencia

60 de hoți de crupru, arestați la Valencia

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Guardia Civil (Garda Civilă) a arestat în Valencia 60 de persoane, de naționalitate română și spaniolă, acuzate că au furat 120 de tone de metal, prejudiciul ridicându-se la peste 160.000 de euro.

cobre robado

Ancheta a început în urma unor plângeri în care se reclama dispariția mai multor componente de instalații electrice, din Provincia Valencia.

Polițiștii au localizat o bandă, formată din români și spanioli, care sustrăgeau piesele de cupru, aluminiu și alamă de la firma unde lucrau, iar apoi le vindeau.

Conform anchetatorilor, hoții au sustras peste 120 de tone de metal, pe care l-au vândut în puncte de colectare a fierului vechi. Pagubele se ridică la peste 160.000 de euro.

Au fost efectuate 30 de percheziții la mai multe puncte de colectare a fierului vechi, din provincie, și s-a descoperit că 13 dintre persoanele arestate au vândut aici, în peste 60 de ocazii, cantități considerabile de cupru, aluminiu și alamă obițând importante sume de bani.

În prezent, ancheta se află în plină desfășurare existând suspiciunea că prejudiciul ar putea fi mult mai mare.

Indivizii au fost deferiți justiției și urmează să fie judecați.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII