Home Eveniment Cel mai căutat român din Spania. A răpit o tânără de pe strada și a violat-o
Cel mai căutat român din Spania. A răpit o tânără de pe strada și  a violat-o

Cel mai căutat român din Spania. A răpit o tânără de pe strada și a violat-o

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Gheorghe Dorel Leoco, de 47 de ani, este căutat de autoritățile din Spania ca fiind principalul suspect în cazul unei tinere care a fost răpită de pe stradă și violată, în localitatea El Puerto de Santa María, provincia Cadiz.

Conform declaraților date de către victimă la poliție, aceasta mergea pe trotuar, iar în apropiere de hotelul Caballo Blanco, fost atacată de un bărbat. Acesta a amenințat-o cu un cuțit, a tras-o în clădirea părăsită a hotelului unde a violat-o, apoi a fugit.

Hotel Caballo Blanco

Poliția îl caută acum în toată provincia Cadiz, dar ia în calcul și faptul că bărbatul poate călători oriunde în Spania.

A fost identificat după descrierea victimei sale și a unor vecini care l-au văzut în ultima vreme în zona unde a violat.

Potrivit polițiștilor iberici , bărbatul are 1,65 m înălțime, constituție slabă, păr scurt negru, barbă de câteva zile. Are mai multe tatuaje cu arme albe pe brațe și pe corp mai multe cicatrice de la răni prin înjunghiere.

În dimineața atacului era însoțit de un câine maro și când a fugit ducea cu el un cărucior de copil în care avea pături și haine.

Poliția face apel către toate persoanele care pot oferi informații cu privire la locul unde s-ar afla suspectul să sune urgent la 112.

Sursa: www.mirajerez.com

 

Spania. Poliția caută un român suspectat că a sechestrat și violat o tânără

 

Viol sau șantaj? O româncă suține că a fost violată de un cuplu. „Au vrut să fiu mamă surogat”

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII