Home Eveniment Spania: Și-a bătut până la moarte fosta iubită, după care a aruncat-o într-un lac de acumulare
Spania: Și-a bătut până la moarte fosta iubită, după care a aruncat-o într-un lac de acumulare

Spania: Și-a bătut până la moarte fosta iubită, după care a aruncat-o într-un lac de acumulare

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Românul Ginel P. a fost găsit vinovat de jurații din Badajoz, Spania, în cazul uciderii fostei lui iubite. Românul riscă o pedeapsă de până la douăzeci de ani închisoare.

Completul de judecată al Tribunalului din Badajoz, Spania,  împreună cu un juriu format din nouă persoane, au ajuns la concluzia că Ginel P., de 27 ani, cetățean român, și-a omorât fosta iubită, după care a aruncat-o în barajului Alange, provincia Badajoz.

Conform rechizitoriului, în octombrie 2015, Ginel și Mirela (n.red. victima) s-au despărțit.  Pentru că o urmărea pe stradă și a amenințat-o în nenumărate rânduri cu moartea, victima a obținut din partea autorităților un ordin de restricție. Autoritățile i-au impus lui Ginel să nu se apropie la mai puțin de 100 de metri de fosta iubită, de asemenea i-au interzis să o mai contacteze.

Românului nu i-a păsat de restricție și a continuat să o caute pe femeie.

La 6 ianuarie 2016, Mirela a acceptat să se întâlnească cu fostul iubit, în încercarea de a clarifica situația.

Potrivit anchetatorilor, Ginel a luat-o în mașină pe tânără și au mers împreună la barajului Alange, aici a izbucnit o ceartă. Furios, bărbatul a lovit-o pe femeie cu o sticlă în cap și, timp de o oră, a bătut-o continuu, după care a strangulat-o cu o curea și a aruncat-o în lacul de acumulare.

Medicii legiști au declarat că femeia avea nu mai puțin de 46 de zone cu leziuni.

În fața magistraților, Ginel nu și-a negat fapta, dar a spus că era beat și a avut o criză de gelozie.

Acuzarea a cerut 25 de ani de închisoare pentru acuzația de omor deosebit de grav și doi ani pentru că nu a respectat restricțiile ordinului de perimetru.

Jurații l-au găsit vinovat pentru toate capetele de acuzare și au propus 20 de ani de închisoare.

Până la această oră, judecătorii Tribunalului din Badajoz nu au pronunțat sentința definitivă, care este așteptată în cursul acestei săptămâni.

Româncă înecată în lacul de acumulare din Badajoz. Principalul suspect, concubinul

EXCLUSIV! Dezvăluiri șocante despre românca înecată la Estepona. „Îmi spunea într-una că nu vrea să moară”

L-au „sinucis”? Un român martor în procesul unor traficanți de persoane a fost găsit mort

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII