Home COMUNITATE Dacia Sandero, cel mai bine vândut automobil din Spania
Dacia Sandero, cel mai bine vândut automobil din Spania

Dacia Sandero, cel mai bine vândut automobil din Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Firma producătoare de automobile Renault a fost vedeta celei de a patra ediții a Premiilor Estrella Luike del Motor, celebrată în Sala Caja de Música din Palatul Cibeles, din Madrid, la sfârșitul săptămânii trecute. Renault a primit patru premii de excelență dintre care două au fost decernate autoturismului Dacia Sandero.

Peste 300 de profesioniști din domeniu auto au încununat firma franceză cu titlul de „Cea mai vândută marcă în Spania”. Conform statisticilor, în anul 2017, Renault a înregistrat 101.503 unități vândute.

Titlul de „Cel mai vândut automobil în Spania” și „Cel mai vândut automobil urban” au fost decernate, al doilea an consecutiv, Daciei Sandero, cu peste 24 000 de înmatriculări în 2017.

Francezii au mai obținut pentru titlul de „Cel mai vândut automobil electric în Spania”, pentru „Renault Zoe”  cu 1.354 bucăți vândute anul trecut.

Premiile Estrella Luike del Motor sunt o recunoaștere a excelenței pe piața auto din Regatul Spaniei. Acestea au la bază datele oficiale furnizate de Asociația Națională a fabricanților de automobile și camioane ANESDOR (Asociația Națională a sectorului „Două Roți”), care pe parcursul unui an înregistrează, contabilizează și elaborează statistici privind vânzările din sectorul auto și moto.

Dacia va prezenta un model aniversar la ediția din 2015 a Salonului Auto de la Geneva

Dacia – record de vânzări în 2014

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII