Home Eveniment La Rioja: O româncă accepta ca fiul său să fie abuzat de un pedofil sud-american
La Rioja: O româncă accepta ca fiul său să fie abuzat de un pedofil sud-american

La Rioja: O româncă accepta ca fiul său să fie abuzat de un pedofil sud-american

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Policia Nacional din La Rioja a reținut o româncă și un sud-american care au fost puși sub acuzația de corupere de minori.

abuz de minori

Conform polițiștilor, ancheta a început în urma unei plângeri a unui centru de protecție a minorilor din Logroño. În aceasta se menționa că un bărbat acostează copii într-un parc din localitate și le dă bani sau dulciuri în schimbul unor favoruri sexuale.

Centrul a mai susținut că bărbatul le făcea poze victimelor iar apoi le amenința că le va face publice pe site-urile de socializare dacă povestesc cuiva.

Polițiștii au pus sub urmărire parcul și au reușit să-l identifice pe individ și modul în care acesta acționa. El intra în vorbă cu copiii din parc, după care pretindea că este prietenul lor și-i invita la locuința sa, promițându-le dulciuri sau bani.

Anchetatorii susțin că o dată ajunși la domiciliul sud-americanului, copiii erau abuzați sexual, după care li se făceau fotografii compromițătoare, fiind amenințați cu divulgarea lor dacă spun cuiva despre cele întâmplate.

Individul a fost arestat pentru agresiune sexuală și abuz de minori.

În anchetă mai este implicată și o femeie de naționalitate română, care conform investigatorilor știa despre faptul că fiul ei este abuzat de sud-american, dar nu a depus nicio plângere la poliție, ceea ce a detrminat punerea ei sub acuzare pentru complicitate.

Ancheta rămâne deschisă, deoarece la percheziția apartamentului unde locuia agresorul au fost găsite patru telefoane mobile și un laptop cu imagini în care apar mai mulți copii. Se suspectează că numărul minorilor violați este mult mai mare.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII