Home Eveniment Valencia. Român prins cu 15 kilograme de marijuana. Le-a spus polițiștilor că sunt plante medicinale
Valencia. Român prins cu 15 kilograme de marijuana. Le-a spus polițiștilor că sunt plante medicinale

Valencia. Român prins cu 15 kilograme de marijuana. Le-a spus polițiștilor că sunt plante medicinale

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român de 26 ani a fost arestat, miercuri, 17 ianuarie, în apropierea orașului Sagunto, provincia Valencia, după ce, la un control de rutină, polițiștii au găsit în mașina sa 15 kilograme  de marijuana.

Conform Gărzii Civile, bărbatul a fost oprit pentru un control, după ce a trecut de o stație de taxare de pe autostrada AP 7.

Polițiștii au găsit în autovehiculul cu care se deplasa mai multe pachete. Întrebat de oamenii legii ce conțin acestea, tânărul a spus că sunt plante medicinale.

Pachetele au fost verificate și s-a ajuns la concluzia că în interior se afla marijuana. La percheziția autoturismului a fost găsită și suma de 820 de euro, precum și două telefoane mobile.

Românul a fost pus la dispoziția Judecătoriei numărul 1 din localitatea Sagunto, urmând ca magistrații să hotărască pedeapsa pentru infracțiunile comise.

Valencia. Cultivau marijuana între portocali. Un român și un spaniol reținuți

VIDEO. Spania. Cinci români cultivau MARIJUANA pe câmp, ca pe porumb

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII