Home Eveniment Huelva: O tabăra ilegală unde locuiau mai mulți români a fost cuprinsă de flăcări
Huelva: O tabăra ilegală unde locuiau mai mulți români a fost cuprinsă de flăcări

Huelva: O tabăra ilegală unde locuiau mai mulți români a fost cuprinsă de flăcări

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un puternic incendiu a izbucnit, joi, 14 mai, în apropierea taberei de barăci ilegală din Lucena del Puerto, unde locuiesc aproximativ 20 de români.

Incendiu_Lucena

Pompierii silvici de la departamentul Infoca din Huelva au început evacuarea celor din tabără în jurul orei 19.30, după ce fuseseră avizați că focul cuprinsese mai multe barăci din zona Camino de los Lobos.

incendiu-Lucena1

Incendiul a fost stins, a anunțat vineri, 15 mai, Serviciul Provincial de Combatere a Incendiilor. Nu s-a făcut încă o estimare a daunelor materiale, însă potrivit oficialilor niciunul din cei aproximativ 40 de locuitori ai ghetoului nu a fost rănit.

incendiu-Lucena3

Conform aceleiași surse, au ars 24 de adăposturi improvizate. Reprezentanții organizației Crucea Roșie le-au dat sinistraților apă, alimente și saci de dormit.

Până în prezent, autoritățile nu au emis niciun comunicat oficial cu privire la soarta celor rămași fără adăpost.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII