Home Eveniment Un român și un spaniol, primele victime ale caniculei care a lovit Valencia
Un român și un spaniol, primele victime ale caniculei care a lovit Valencia

Un român și un spaniol, primele victime ale caniculei care a lovit Valencia

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român de 47 de ani şi un spaniol 62 de ani au fost găsiți morți, în provincia spaniolă Valencia, din cauza valului de căldură din ultimele zile, informează site-ul cotidianului spaniol Levante EMV.

roman mort

Autorităţile spaniole au transmis vineri, 15 mai, că două persoane fără adăpost au murit, cel mai probabil din cauza căldurii, în oraşul Valencia şi în suburbia Xirivella.

Provincia Valencia se confruntă de câteva zile cu temperaturi caniculare, mercurul termometrelor atingând 44,4 grade Celsius. Potrivit meteorologilor, este vorba de cele mai ridicate temperaturi înregistrate în Valencia (estul Spaniei) în ultimii 146 de ani.

Sursa: MEDIAFAX

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII