Home COMUNITATE „Ajutați-mă să-mi găsesc copiii! 2.000 de euro recompensă!”. Apelul disperat al unui român din Spania
„Ajutați-mă să-mi găsesc copiii! 2.000 de euro recompensă!”. Apelul disperat al unui român din Spania

„Ajutați-mă să-mi găsesc copiii! 2.000 de euro recompensă!”. Apelul disperat al unui român din Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Alessio Silviu Mihai, un bucureștean stabilit în Madrid, își caută disperat copiii. Bărbatul susține că fosta lui soție a plecat cu ei de acasă pe 24 iulie și de atunci nu mai știe nimic de ei. Omul oferă o recompensă de 2.000 de euro oricărei persoane care îl poate ajuta să-și găsească micuții.

„Vă rog să mă ajutați să-mi găsesc copii”, își începe românul mesajul trimis redacției Inforoes.

„Pe 24 iulie am plecat la serviciu, când m-am întors nu mi-am mai găsit copiii. Am sunat-o pe fosta mea soție, dar nu mi-a răspuns. Acum ne aflăm în divorț, iar tutela asupra copiilor e împărțită, nu poate să-i ascundă și să nu mă lase să-i văd!”, spune Mihai.

„Am încercat să fac tot posibilul ca să o conving să îmi spună unde sunt cei mici, dar refuză. Nu-mi răspunde la mesaje și nici la telefon.

Am depus plângere la poliție și la judecătorie, dar e vară  și mai toată lumea e în vacanță și durează.

De aceea am hotărât să fac un apel către toți oamenii de bine, poate mă ajută să-mi găsesc copiii, ofer 2.000 de euro recompensă persoanei care îmi spune unde sunt copii!”, povestește Silviu.

„Nu am să mă las până nu-mi găsesc copii, vă rog să mă ajutați”, conchide Silviu.

român din Madrid ofera recompensa

Dacă cineva poate oferi detalii despre locul unde se află cei doi micuți este rugat să sune la : (0034) 642 939 451 sau (0034) 674 028 736

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII