Home Eveniment Anunț pe Facebook: „Câștigă un Range Rover”. Vezi ce spune Poliția spaniolă despre aceste practici
Anunț pe Facebook: „Câștigă un Range Rover”. Vezi ce spune Poliția spaniolă despre aceste practici

Anunț pe Facebook: „Câștigă un Range Rover”. Vezi ce spune Poliția spaniolă despre aceste practici

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Pe rețelele de socializare a apărut un anunț în care scrie că vi se oferă șansa de a câștiga mașini de teren dacă participați la o tombolă. De asemenea, în mesaj este descris modul în care te poți înscrie la această extragere: distribui postarea respectivă, dai un like unui anumit grup de pe Facebook, iar într-un comentariu scrii culoarea pe care dorești să o aibă mașina în cazul în care vei ieși câștigător.

Spania

Nu numai că nu câștigi nimic, dar poți fi și victima unei fraude. Compania Range Rover a anunțat că nu are nimic de-a face cu acest anunț și că totul este o înșelătorie menită să vă atragă într-o capcană:

„Campania aceasta este o înșelătorie pusă la cale de anumite persoane cu scopul de a strânge o bază de date, pentru ca apoi să o vândă sau să o ofere lanțurilor hoteliere, companiilor aeriene, etc. Poliția Națională atrage atenția asupra acestei situații și recomandă să nu luați parte la această «tombola».

Poliția spaniolă a confirmat faptul că anunțul este o înșelătorie și recomandă oamenilor să nu trimită date personale unor astfel de șarlatani.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII