Home Eveniment ANUNȚ UMANITAR! Să o ajutăm pe Adriana să se întoarcă acasă!
ANUNȚ UMANITAR! Să o ajutăm pe Adriana să se întoarcă acasă!

ANUNȚ UMANITAR! Să o ajutăm pe Adriana să se întoarcă acasă!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O tânără din România a murit sâmbătă, 8 iulie, la maternitatea Manises din Valencia. Adriana Marinete nu avea decât 29 de ani și s-a stins din viață după ce a adus pe lume un băiețel.

„Am dus-o la spital, a născut normal, ba chiar am apucat să facem poze cu ea și bebelușul. Nu știm cum, a început să aibă hemoragie. Ni s-a spus că a făcut o complicație și că trebuie operată. Operația a reușit, așa ne-au zis de la spital, dar starea de sănătate a început să se degradeze fulgerător. La câteva ore a făcut o embolie pulmonară, asta a fost explicația care ni s-a dat, și a murit”, a povestit pentru Inforoes, cumnata Adrianei, Marina Claudia Marinete.

„Vrem să o ducem în România, dar nu avem bani suficienți. Cine se aștepta la așa o nenorocire? În august trebuia să mergem, acasă, în România și să-l creștinăm pe cel mic. Acum ne zbatem să strângem bani să o putem îngropa acasă”, a mai spus Marina Claudia Marinete.

Adriana mai avea un copil de nouă ani. Pentru cei care doresc să facă o donație o pot face în contul deschis la banca La Caixa:

ES81 2100 7420 8421 0020 0713 , pe numele soțului tinerei, Adrian Cornel Marinete.

Pentru transferuri internaționale: BIC CAIXESBBXXX

Sursa: Iulian B. Florea

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII