Home Eveniment ATAC la Paris. O mașină a intrat într-un grup de soldați, mai mulți răniți
ATAC la Paris. O mașină a intrat într-un grup de soldați, mai mulți răniți

ATAC la Paris. O mașină a intrat într-un grup de soldați, mai mulți răniți

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Mai mulți militari francezi au fost răniți după ce au fost loviți de un vehicul în suburbia pariziană Levallois-Perret, transmite postul de radio France Info, citat de  dcnews.ro.

Potrivit primelor informaţii, un bărbat aflat la volanul unei maşini a lovit militarii desfăşuraţi în cadrul operaţiunii Sentinelle, lansată în ianuarie 2015, după atacul de la Charlie Hebdo.

În cadrul operaţiunii, 10.000 de militari, dintre care 3.000 în rezervă, sunt desfăşuraţi pentru teritoriul Franţei.

Incidentul de miercuri a avut loc în suburbia Levallois-Perret, în Hauts-de-Seine, în nord-vestul Parisului.

Primarul din Levallois-Perret, Patrick Balkany, a denunțat un act deliberat. El a explicat că mașina implicată în atac se afla pe aleea unde se află cazarma și i-a lovit pe militari la ieșirea din aceasta.

«Este o agresiune odioasă», a spus primarul din Levallois-Perret, Patrick Balkany.

Poliția din capitala franceză a anunțat că o operațiune este în curs de desfășurare la Levallois-Perret pentru căutarea vehiculului implicat în incident. France Info a relatat că au fost răniți șase militari francezi, dintre care doi sunt în stare gravă.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII