Home Eveniment ATENȚIE ȘOFERI! Campanie specială la Valencia. Vitezomanii sunt „vânați”.
ATENȚIE ȘOFERI! Campanie specială la Valencia. Vitezomanii sunt „vânați”.

ATENȚIE ȘOFERI! Campanie specială la Valencia. Vitezomanii sunt „vânați”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

În perioada 18 – 24 aprilie, Poliția din Valencia împreună cu reprezentanți ai Direcției Generale de Trafic (DGT) vor efectua o campanie specială de depistare a șoferilor care conduc cu viteză prin localitate.

Valencia

Cu acest prilej, pe străzile din Valencia au fost amplasate radare mobile ce verifică viteza cu care se deplasează participanții la trafic.

Acesta nu este primul an când se desfășoară o campanie de acest gen.

Anul trecut, în aceeași  perioadă de timp,  au fost verificați aproximativ 3.200 de șoferi, dar au fost sancționați doar 2% dintre cei trași pe dreapta.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII