Home Eveniment Au torturat și omorât un om al străzii. Suspecții, un român și un bulgar: „Eram beți”
Au torturat și omorât un om al străzii. Suspecții, un român și un bulgar: „Eram beți”

Au torturat și omorât un om al străzii. Suspecții, un român și un bulgar: „Eram beți”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un bărbat de 48 de ani, de naționalitate română, a murit duminică, 31 iulie, după ce a fost găsit de pompieri lângă o clădire abandonată incendiată, cu multiple răni provocate de o armă albă și arsuri pe 80% din suprafața corpului. Principalii suspecți, un român, de 22 de ani și un bulgar, de 26 de ani.

crima foto

Când pompierii au ajuns la locul incendiului, o clădire dezafectată de lângă localitatea El Puig, provincia Valencia, victima încă era în viață.

Transportat de urgență la spital, românul a murit.

Conform unui comunicat a Gărzii Civile „în 31 iulie 2016, într-o casă incendiată din orașul El Puig, a fost găsit un bărbat de naționalitate română, în stare foarte gravă. Bărbatul a murit la spital. În urma examenului medico-legal, s-a dovedit că victima fusese torturată”.

Polițiștii au deschis o anchetă, în urma căreia au fost identificați ca principali suspecți doi bărbați, un român și un bulgar.

În declarațiile date autoritățile, cei doi au recunoscut că se aflau în stare avansată de ebrietate și că l-au bătut și torturat pe bărbatul care locuia în clădirea abandonată. După care, când au văzut că bărbatul își pierduse cunoștința, s-au speriat și au dat foc imobilului.

Cei doi acuzați au fost deferiți justiției și urmează ca magistrații Judecătoriei de Instrucție, numărul 2, din localitatea Masamagrell, să stabilească pedepsele pentru infracțiunile comise de aceștia.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII