Home POLITIC Barcelona: Bogdan Aurescu participă la Reuniunea Miniștrilor de Externe din UE
Barcelona: Bogdan Aurescu participă la Reuniunea Miniștrilor de Externe din UE

Barcelona: Bogdan Aurescu participă la Reuniunea Miniștrilor de Externe din UE

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Orașul spaniol Barcelona găzduiește Reuniunea Anuală a Miniștrilor de Externe ai UE și a celor din țările mediteraneene, luni 13 aprilie.

Bogdan Aurescu

Ambasda României în Regatul Spaniei a confirmat prezența la reuniune a ministrului Afacerilor Externe al României, Bogdan Aurescu.

Întâlnirea va avea loc la Palacio Real de Pedralbes și va începe de la ora 10.30, cu primirea oficială a miniștrilor invitați.

Tema din acest an a reuniunii de la Barcelona va fi legată de situațiile tensionate din Tunisia și Ucraina.

La ora 14.00, oficialitățile prezente vor oferi o conferință de presă, unde vor răspunde întrebărilor jurnaliștilor acreditați.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII