Home Eveniment Barcelona: Trei români prinși în timp ce furau haine donate
Barcelona:  Trei români prinși în timp ce furau haine donate

Barcelona: Trei români prinși în timp ce furau haine donate

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Poliția din localitatea Manresa, provincia Barcelona, a reținut trei cetățeni români prinși în flagrant delict în timp ce furau haine din containerele special amenajate pe stradă pentru donații.

contenedoresÎn seara zilei de 13 ianuarie, în jurul orei 23.00, o patrulă a observat o furgonetă, în dreptul unui grup de containere. Trei indivizi încărcau în autovehicul hainele ce se aflau in unul dintre containere, după ce în peralabil spărsese lacătul.

Polițiștii i-au legitimat și au precheziționat furgoneta care s-a dovdit a fi plină cu haine, puse în saci de plastic.

Luați la întrebări de autorități, cei trei români au declarat că nu au spart lacătul containerului deoarece avea cheia în el; iar hainele le-au luat pentru niște neamuri sărace pe care doreau să le ajute.

Indivizii au recunoscut că au luat haine și din alte puncte de colectare de acest gen.

Cei trei români de 21, 23 și 36 de ani, fără antecedente penale, au fost puși la dispoziția Judecătoriei de Instrucție din Manresa, unde li se vor stabili pedepsele pentru faptele comise.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII