Home Eveniment Cáceres: O româncă își obliga fiica minoră să cerșească
Cáceres: O româncă își obliga fiica minoră să cerșească

Cáceres: O româncă își obliga fiica minoră să cerșească

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Policía Nacional din Palsencia, provincia Cáceres, a reținut, miercuri, 21 ianuarie, o româncă, după ce aceasta a fost denunțată de fiica ei de, 17 ani, că o obliga să cerșească.

cersetoare

Marți, 20 ianuarie, fata de 17 ani s-a prezentat la Centrul de Minori din orașul Palsencia acuzând-o pe mama ei că o obligă să cerșească pe străzi, timp de opt ore pe zi, șapte zile pe săptămână, iar toți banii îi sunt luați de aceasta.

Responsabilii centrului au alertat poliția care a intervenit în cazul fetei.

Românca le-a povestit polițiștilor că are doi copii, unul de 12 zile și altul de doi ani și că mama ei nu o lăsa să își alăpteze sugarul.

Ba chiar îi stabilise un loc și un orar unde să cerșească: pe strada Sol de Plasencia, dimineața, între orele 10.00 și 14.30, iar după-amiaza de la 16.00 la 20.00.

În declarația dată la poliție, minora a specificat că la doar trei zile de la nașterea ultimului copil, a fost obligată de mama ei să abandoneze maternitatea și să se întoarcă la cerșit.

În urma denunțului făcut, polițiștii au arestat-o pe femeia de 34 de ani și au început întocmirea documentației pentru ca aceasta să fie trimisă în instanță.

Cei doi copii au rămas alături de mama lor, toți trei aflându-se sub protecția Centrului de Minori din Palsencia.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII