Home ALEGERI PARLAMENTARE Candidatul PNL, Mihai Voicu, aspru criticat de colegii de partid: ”Șobolanule ești atât de nesimțit! Ești președinte la sectorul 1 și tu candidezi în diaspora!”
Candidatul PNL, Mihai Voicu, aspru criticat de colegii de partid:  ”Șobolanule ești atât de nesimțit! Ești președinte la sectorul 1 și tu candidezi în diaspora!”

Candidatul PNL, Mihai Voicu, aspru criticat de colegii de partid: ”Șobolanule ești atât de nesimțit! Ești președinte la sectorul 1 și tu candidezi în diaspora!”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Mihai Voicu, deputat PNL, candidatul partidului la alegerile parlamentare din 11 decembrie în Diaspora, și-a început campania electorală printr-un interviu dat unei publicații online din Canada.

PNL

La postarea interviului pe pagina sa de Facebook au apărut multe contestații, membri importanți ai PNL reproșându-i că a plecat de la organizația din Dolj și apoi de la cea din sectorul 1 București, fără niciun rezultat. Pe aceeași postare există și contestațiile la adresa celorlalți candidați.

”Șobolanule ești atât de nesimțit! Ești președinte la sectorul 1 și tu candidezi în diaspora! Măăăăă! Nu ți-e rușine? Adică: te dai mare șef în București dar te ascunzi pe o listă de kkt în diaspora! Tu reprezinți ceea ce este noi în politica românească!”…acesta este doar unul dintre mesajele pe care deputatul le-a șters de pe pagina facebook, încercând să ascundă dialoguri ce arătau conflictele din interiorul organizației.» 

Postarea aparține unui ”greu” din PNL: Lucian Duță, secretar executiv PNL, fost președinte CNAS, cu activitate bogată în interiorul fostului PDL și actualului PNL.

Un alt secretar executiv, fost vicepreședinte TNL, Ion Calmîc, îi atrage atenția asupra celorlalți candidați de pe lista PNL din diaspora:

”Cu Barbăroșie si Aramă pe listă nu aveți șanse, sunt niste comuniști, una a votat pentru Voronin Președinte, altul nu s-a implicat cu un deget să deschidă secție de vot”.

Revenind la interviul publicat în publicația online din Canada, Mihai Voicu nu spune mare lucru, dar îl atrage în campania sa electorală pe președintele României, care teoretic se află deasupra luptelor politice, iar în fapt părtinitor cu liberalii.

Iată ce bombă detonează Voicu: CITEȘTE MAI DEPARTE AICI!

 

 

Violeta Niculescu

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII