Home POLITIC Ambasadoarea României la Madrid, acuzată că vrea să își pună soțul șef la ICR
Ambasadoarea României la Madrid, acuzată că vrea să își pună soțul șef la ICR

Ambasadoarea României la Madrid, acuzată că vrea să își pună soțul șef la ICR

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Ambasadorul român de la Madrid, Gabriela Dancău, vrea să-și „ajute soțul să devină șef al ICR Madrid”, este informația care apare într-un articol publicat în cotidianul „Național”.

Semnatarul articolului, Razvan Ioan Boanchis, susține că: „doamna Gabriela Dancău este și o familistă desăvârșită. Gabi vrea să-și ajute soțul, pe maestrul Ninel Dancău, să devina șef al ICR Madrid. Mi se pare corect. Ninele, meriți, oricum ești peste Horică! Horică Patapievici”.

Contactată pentru a răspunde în legătură cu acest subiect, Nicole Moț, purtător de cuvânt al Ambasadei României din Regatul Spaniei, a făcut următoarea precizare: „Domnul Ninel Dancău nu și-a exprimat niciodată dorința de aprelua acest post. Nu au existat niciun fel de discuții în acest sens nici din partea dânsului, nici din partea doamnei ambasador sau a autorităților de la București.  Ne exprimăm stupefacţia privind aspectele prezentate în articolele de presă care includ inadvertenţe privind Curriculum Vitae al doamnei Ambasador. Ambasada României din Madrid,  împreună cu ICR Madrid, desfășoară o serie de activități culturale dată fiind simbolistica acestui an marcat de Centenarul Marii Uniri şi, în acest sens, consideram drept un exerciţiu util să ne concentrăm asupra calendarului de evenimente, atât în plan cultural, cât si politico-diplomatic”.

Româncă ucisă în Spania, ambasada refuză repatrierea. „Nu avem bani pentru așa ceva”

Ambasada României la Madrid, agent publicitar pentru compania PRIVATĂ Digi Mobil. Ce interese aveți, doamna ambasador Dancău?

„Ambasada României este a ta!” – Noul ambasador al României în Spania se întâlnește cu oamenii simpli din comunitate

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII