Home POLITIC Liberalul Victor Ionescu, numit subsecretar de stat în Guvernul Tudose
Liberalul Victor Ionescu, numit subsecretar de stat în Guvernul Tudose

Liberalul Victor Ionescu, numit subsecretar de stat în Guvernul Tudose

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Victor Lucian Ionescu a fost numit în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Românilor de Pretutindeni, prin decizia primului ministrul Mihai Tudose.

Victor Ionescu a fost co-președintele PNL Diaspora și era pe punctul de a fi candidatul liberalilor la un fotoliu de deputat de Diaspora. Se pare că Ionescu a schimbat tabăra, trecând de la liberali la PSD pentru un post călduț în actualul guvern.

Președintele PNL Diaspora, senatorul Viorel Badea, a confirmat numirea lui Ionescu în guvernul PSD, precizând că nu știe dacă acesta mai este sau nu membru PNL.

Sursa: zarulromanesc.net

Lider al PNL Diaspora, prins cu plagiatul. Este propus candidat pentru Camera Deputaților

Drept la replică! Victor Ionescu: „voi fi nevoit să mă apăr și chiar să acționez în instanță”

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII