Home POLITIC Președintele PNL Spania s-a întâlnit cu vice-secretarul PP. „Românii din Spania au nevoie de sprijin real”
Președintele PNL Spania s-a întâlnit cu vice-secretarul PP. „Românii din Spania au nevoie de sprijin real”

Președintele PNL Spania s-a întâlnit cu vice-secretarul PP. „Românii din Spania au nevoie de sprijin real”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Sediul Partidului Popular  din Madrid a fost miercuri, 6 septembrie, gazda reuniunii dintre președintele PNL Spania, Mihai Săbaila Petre și vice-secretarul PP, Javier Maroto.

Mihai Săbaila Petre a adus în dezbatere problemele cu care se confruntă comunitatea de români din Spania și s-a arătat dispus ca, alături de echipa sa, să participe la soluționarea acestora.

Președintele PNL Spania a mai subliniat și necesitatea ca, la viitoarele alegeri, PP-ul să includă pe listele regionale mai mulți români pe locuri eligibile.

La rândul său, Javier Maroto a promis o mai mare implicare a partidului spaniol în viitoarele acțiuni ale comunității de români din Spania, dar și un sprijin real în vederea soluționării problemelor cu care aceasta se confruntă.

„Vizita de astăzi a deschis nu doar o punte de dialog între cele două formațiuni politice, ci a pus temeliile unei colaborări prin care românii din Spania să primească un sprijin real pentru doleanțele lor. Pentru o mai bună consolidare a relațiilor între români și spanioli vom efectua vizite și la P.P. Andalucia, P.P. Catalonia, P.P. Valencia”, a declarat președintele PNL Spania, Mihai Săbaila Petre, pentru Inforoes.

PNL Spania îi retrage sprijinul politic deputatului de Diaspora, Mihai Voicu

Spania.O filială fantomă trimite drept la replică în numele PNL. Viorel Badea: „Nu sunt recunoscuți!”

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII