Home Cultural Casting! Se caută doi români pentru rolurile principale dintr-un film spaniol
Casting! Se caută doi români pentru rolurile principale dintr-un film spaniol

Casting! Se caută doi români pentru rolurile principale dintr-un film spaniol

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O companie de producție caută doi români pentru a juca rolurile principale într-un lungmetraj. Filmările vor începe în luna august, în Valencia.

film foto

Preselecția va avea loc în Madrid, în zilele de 8 și 9 aprilie, și în Valencia, în zilele 10 și 11 aprilie.

Persoanele interesate trebuie să împlinească următoarele condiții: un bărbat cu vârsta între 45 și 60 ani și un tânăr de 18 – 25 de ani. Ambii să fie de naționalitate română și să vorbească fluent limba spaniolă.

Pentru a vă înscrie la preselecție, trebuie să trimiteți următoarele date: nume, prenume, vârsta, adresa care să cuprindă și orașul de rezidență, numărul de telefon unde puteți fi contactat, o scurtă descriere (înălțime, greutate, etc) și două fotografii, pe adresa de e-mail olivofilms@olivofilms.com cu titlul „Casting actores rumanos”.

Deși experiența constituie un avantaj, aceasta nu este obligatorie.

Pentru mai multe detalii aveți la dispoziție adresa de e-mail de mai sus.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII