Home Eveniment Ce le-a trecut prin cap unor români ca să facă niște bani. Au falsificat o mașină de poliție
Ce le-a trecut prin cap unor români ca să facă niște bani. Au falsificat o mașină de poliție

Ce le-a trecut prin cap unor români ca să facă niște bani. Au falsificat o mașină de poliție

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Doi români din Algeciras, provincia Cadiz, au găsit o metodă inedită și evident ilegală de a scoate bani. Ei au transformat o mașină obișnuită într-una de poliție, și-au făcut rost de uniforme, și au început să confiște droguri pe care apoi le vindeau.

români

Totul a mers ca pe roate până când afacerea le-a fost stricată de polițiștii adevărați.

Pe 12 martie, românii au fost surprinși în timp ce „patrulau” cu mașina falsă de poliție. Conform unui comunicat al Guardia Civil, o patrulă care își făcea rondul în zonă, a văzut o mașină a comisariatului în fața unui magazin.

Autoturismul, marca Renault, era vopsit în alb și verde, avea girofaruri și însemnele Guardia Civil. Însă oamenii legii și-au dat seama de păcăleală când au observat că numerele de înmatriculare nu corespundeau cu cele ale mașinilor de poliție.

În magazinul în fața căruia era parcată mașina, se aflau și cei dori români, îmbrăcați în uniforme specifice.

Anchetatorii au stabilit că cei doi fac parte dintr-un grup de delicvenți cu antecedente penale pentru vânzare și posesiune ilegală de droguri.

Românii au fost puși în libertate urmând ca judecătorii să le stabilească pedepsele conform infracțiunilor comise.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII