Home Eveniment Córdoba: Un român suspectat că a spart peste 15 magazine
Córdoba: Un român suspectat că a spart peste 15 magazine

Córdoba: Un român suspectat că a spart peste 15 magazine

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Garda Civilă (Guardia Civil) din localitatea Priego de Córdoba, provincia Córdoba, a arestat un român de 42 de ani, acuzat că de la începutul anului a spart aproximativ 15 magazine din zonă.

spargator-de-magazine

Ancheta autorităților a început după ce au avut loc mai multe spargeri ce prezentau același mod de operare. Infractorul forța ușa de acces în spațiul comercial, după care sustrăgea în special bani și obiecte mici de valoare, pe care apoi le vindea.

În urma cercetărilor, polițiștii au obținut dovezi care îl incriminează pe un român din localitatea Fuengirola, Malaga.

Prejudiciul se ridică la peste 22.000 de euro din care au fost recuperate 800 de euro, în urma percheziției la domiciliul individului.

Probele și suspectul au fost puse la dispoziția organelor judiciare urmând ca acestea să stabilească pedepsa care îi va fi aplicată dacă va fi găsit vinovat.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII