Home COMUNITATE DREPT LA REPLICĂ. „Răspunsuri la întrebările adresate oficiului consular” de la Castellon de către INFOROES
DREPT LA REPLICĂ. „Răspunsuri la întrebările adresate oficiului consular” de la Castellon de către INFOROES

DREPT LA REPLICĂ. „Răspunsuri la întrebările adresate oficiului consular” de la Castellon de către INFOROES

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Consulatul României de la Castellon de la Plana a trimis un e-mail prin care solicită dreptul la replică privind articolul „Discriminarea românilor, la secret! Consulatul României de la Castellon pune batista pe țambal în cazul elevei umilite la Valencia„ publicat pe site-ul „Inforoes” la data de 15 noiembrie 2016.

Misiunea de la Castellon de la Plana susține că: „a pus la dispoziția familiei elevei implicate în incident rezultatul anchetei autorităților spaniole”, adresăm public Consulatului următoarele întrebări:

  1. Care este data la care documentul a fost „pus la dispoziția familiei elevei implicate în incident”? 
  2. Puteți afirma cu certitudine că până la data de 23 noiembrie 2016,( dată la care am primit prin e-mail comunicatul Misiunii Diplomatice – n.red.) familia a intrat în posesia documentului care conține rezultatul anchetei? 
  3. Vi s-a adus la cunoștință care este părerea familiei în legătură cu rezultatul anchetei făcute de către autoritățile spaniole?

cons 1

cons 2

cons 3

cons 4

 

Violeta Niculescu

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII