Home Eveniment Sport SÂNGEROS! O fetiță română din Zaragoza, atacată de un taur
Sport SÂNGEROS! O fetiță română din Zaragoza, atacată de un taur

Sport SÂNGEROS! O fetiță română din Zaragoza, atacată de un taur

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O fetiță română de șapte ani a fost grav rănită după ce a fost împunsă de un taur, în localitatea Alfamen, provincia Zaragoza. Accidentul s-a produs în timpul sărbătorilor localității.

Zaragoza

Copilul împreună cu părinții erau spectatori la un „encierro” (tradiție de a alerga în fața taurilor) când unul dintre animale a rupt un gard de protecție și  atacat mai multe persoane.

Cinci persoane au fost rănite, dintre care copilul român este cel mai grav rănit.

Medicii de la spitalul de pediatrie, Miguel Servet din Zaragoza, susțin că fetița se află în afara oricărui pericol.

Primăria din Alfamen susține că gardul îndeplinește normele în vigoare.

Poliția din Zaragoza a deschis o anchetă pentru a clarifica situația, ținând cont de faptul că în Comunitatea Aragon există un regulament al sărbătorilor la care participă și taurine, care stipulează că accesul minorilor sub 16 ani este interzis.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII