Home EUROPARLAMENTARE 2014 Forța Civică propune 42 de candidați pentru Europarlamentare
Forța Civică propune 42 de candidați pentru Europarlamentare

Forța Civică propune 42 de candidați pentru Europarlamentare

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Forța Civică a depus la Biroul Electoral Central o listă cu 42 de candidați pentru Alegerile Europarlamentare, susținuți de 217.000 de semnaturi, potrivit președintelui formațiunii, Mihai Răzvan Ungureanu.

Lista candidaturilor este deschisă de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, fiind urmat de Diana Pavelescu, secretar general al Asociației Degustătorilor Profesioniști, respectiv prof. univ. Mihaela Nicolau.

Pe locul patru se află profesorul Adriana Radu, poziția a cincea este ocupată de Vlad-Tudor Alexandrescu, conferențiar universitar, în timp ce profesorul Daniel Botezatu se afla pe locul șase.

Printre cei 42 de candidați se numară șase profesori, patru avocați și trei medici. O treime dintre candidati sunt femei.

De asemenea, pe lista Forței Civice se mai regasesc și trei jurnaliști, un programator și un biolog. Cinci dintre candidati au mai putin de 30 de ani, în timp ce decanul de vârstă este Aurel Cristian Radan, în vârstă de 73 de ani, care este de profesie inginer și ocupă funcția de director – unul dintre cei șase candidati de peste 50 de ani ai FC.
Mihai Razvan Ungureanu a spus că:” Forța Civică vizeaza un scor de cel puțin cinci la sută la Alegerile Europarlamentare din 25 mai”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII