Home EUROPARLAMENTARE 2014 Lista candidaților PMP pentru Europalamentare
Lista candidaților PMP pentru Europalamentare

Lista candidaților PMP pentru Europalamentare

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Conform dosarelor depuse de către PMP, Partidul Mișcarea Populară, la BEC , ”cel mai tânăr partid politic din România” după cum l-a numit președintele său, Eugen Tomac, a strâns 306.000 de semnaturi.

Pe primele poziții în lista PMP pentru Alegerile Europarlamentare se află europarlamentarul Cristian Preda, urmat de Siegfried Muresan, Teodor Baconschi, Cristian Petrescu, Daniel Funeriu, Wotsch Gunther, Ruxandra Dragomir, Alexandru Lesco.

Eugen Tomac s-a arătat convins că ”echipa de profesioniști a PMP va primi votul oamenilor de bună credință, al tinerilor, al celor care plătesc taxe și impozite și speră într-o societate mai bună.

La rândul său Elena Udrea, membru PMP, a spus ca acesta este «partidul tinerilor in blugi» și mizează pe profesionalismul celor aflați pe listă, care este deschisa de europarlamentarul Cristian Preda și de Siegfried Muresan , «un tânar care a avut o activitate performantă» în Parlamentul European.
Elena Udrea a precizat că ”Elena Basescu, deși a strâns numărul de semnături necesare și ar fi putut candida ca și independent, a decis sa se alature PMP, dar sa nu candideze la alegerile din 25 mai”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII