Home Eveniment Furau lămâi cu mașini închiriate. Zece români arestați
Furau lămâi cu mașini închiriate. Zece români arestați

Furau lămâi cu mașini închiriate. Zece români arestați

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Nouă bărbați și o femeie, toți de naționalitate română, au fost arestați miercuri, 8 iunie, acuzați că au furat peste zece tone de lămâi de pe plantațiile din zona Comunității autonome Valencia.

români arestați

Indivizii, rezidenți în localitatea Roquetas de Mar (Almería), studiau zona, orarul paznicilor și căile de acces după care închiriau mașini cu care transportau lămâile furate.

Conform anchetatorilor aceștia au comis 30 de furturi în localitățile Lorca, Águilas, Puerto Lumbreras, Alhama de Murcia, Librilla, Totana și Cox (Vega Baja), din Comunitatea Valencia.

Alarma a fost dată de paznicul unei plantații din municipiul Cox, Alicante, după ce a văzut trei autovehicule plecând pe un drum de lângă marginea livezii.

Polițiștii au organizat mai multe filtre, iar pe baza descrierii făcute de către paznic, cele trei mașini au fost depistate la doar câțiva kilometri de locul unde s-a produs infracțiunea.

Au fost recuperate patru tone de lămâi, dar se estimează că paguba depășește suma de 15 000 de euro.

Ancheta continuă deoarece există suspiciunea că din grup fac parte și alte persoane.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII