Home Eveniment Las Palmas de Gran Canaria: Adolescent furios. Și-a bătut părinții cu pumnii
Las Palmas de Gran Canaria: Adolescent furios. Și-a bătut părinții cu pumnii

Las Palmas de Gran Canaria: Adolescent furios. Și-a bătut părinții cu pumnii

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un tânăr român de 16 ani și-a bătut părinții cu sălbăticie, până i-a băgat în spital.

Las Palmas de Gran Canaria

Vecinii familiei de români, din cartierul Guanarteme, Las Palmas de Gran Canaria, au povestit că în în noaptea de luni spre marți, 11/ 12 aprilie, în jurul o orei 01.00, au auzit țipete din apartamentul de pe strada Peru și au anunțat poliția.

Când scandalul s-a mutat pe scara blocului, vecinii au intervenit pentru a-l imobiliza pe tânărul care își lovea cu sălbăticie părinții.

Conform unei note de presă emisă de Policia Local (Poliția Locală) din Las Palmas de Gran Canaria, un echipaj s-a prezentat la fața locului, unde l-au găsit pe adolescent imobilizat de vecini.

Mama sa a fost transportată la spitalul din localitate cu mai multe răni la cap, iar tatăl a avut și el nevoie de îngrijiri medicale.

Tânărul va rămâne în arestul poliției, urmând ca un judecător să decidă dacă va fi judecat ca un adult sau va fi internat într-un Centru de Corecție pentru minori.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII