Home POLITIC A fost numit un nou consul în Bilbao
A fost numit un nou consul în Bilbao

A fost numit un nou consul în Bilbao

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Marian Popescu, fostul secretar al PSD Diaspora, a fost numit de către premierul Victor Ponta consul general la Bilbao, Spania.

El o înlocuiește în funcție pe Monica Știrbu.
Popescu a fost consul de rand inferior la Rio de Janeiro, în Brazilia.
Actualul consul de la Bilbao a fost candidat la Camera Deputaților al PSD în diaspora, la alegerile din 2008 unde a obținut doar 2207 voturi.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII