Home DIASPORA NEWS Marea Britanie: Trei persoane, inclusiv presupusul atacator, au murit într-un incident armat
Marea Britanie: Trei persoane, inclusiv presupusul atacator, au murit într-un incident armat

Marea Britanie: Trei persoane, inclusiv presupusul atacator, au murit într-un incident armat

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Trei persoane, inclusiv un presupus atacator înarmat, au fost împușcate mortal marți, 19 iulie, într-un incident în apropierea unei piscine în regiunea Lincolnshire din centrul Angliei, a anunțat poliția, potrivit Press Association, preluată de Reuters.

Lincolnshire

Poliția britanică susține că nu există indicii că incidentul ar fi un atac terorist și că niciun polițist nu a deschis focul.

«Putem confirma că a existat un incident armat», în apropierea unei piscine din orașul Spalding, «în care trei persoane au fost rănite mortal, inclusiv presupusul atacator», a precizat poliția din Lincolnshire într-un comunicat.

«Nu există niciun indiciu că ar fi vorba de un incident terorist, iar poliția nu a tras niciun foc. Cerem populației să nu se apropie de zonă pentru moment», se mai menționează în comunicat.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII