Home EUROPARLAMENTARE 2014 Marius Vili Sârbu: ”Contează votul fiecăruia dintre noi!”
Marius Vili Sârbu: ”Contează votul fiecăruia dintre noi!”

Marius Vili Sârbu: ”Contează votul fiecăruia dintre noi!”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Vicepreședintele PSD Diaspora, Marius Vili Sârbu, a publicat pe blogul său personal un mesaj pentru apolitici.

Deși susține Uniunea Social Democrată la Alegerile Europarlamentare din 25 mai 2014, Sârbu adresează tuturor românilor îndemnul de a se prezenta la vot, indiferent de orientarea politică a fiecăruia.

MESAJ PENTRU APOLITICI

Pe 25 mai votez.

Merg la vot pentru că mă intereseaza soarta Europei în următorii ani. Pentru că îmi doresc altfel de Europă după decada de ”asupriri” ale românilor din străinătate.
Îmi recunosc vina pentru că destulă vreme am tăcut și asimilat orice decizie în ceea ce mă privește. Nu am schițat niciun gest de apărare, de opoziție, iar când m-am decis să o fac m-am regăsit alături de doar cinci români gata de demonstrație sau marș pentru apărarea drepturilor europene de liberă circulație și drepturi sociale.

CINCI dintr-un milion.

Nu așteptați nimic de la Europa dacă nici măcar nu faceți efortul de a-i acorda cea mai mică atenție. Pentru că îi vor acorda extremiștii și xenofobii și a lor va fi Europa. Ei vor fi prezenți cu siguranță la urne. Iar când vor ajunge în cutia poștală decrete de expulzare nu va mai fi nimeni să vă apere. Poate că vor fi cinci persoane, dar nu e suficient.
Nu contează că suntem de stânga sau dreapta. De centru sau că nici măcar nu știm ce suntem. Contează să votăm. Să alegem ce ne convine și ceea ce ne reprezintă.
Eu pariez pe o Europă progresistă și merg la vot. Pentru că nu mai vreau să primesc telefoane de la compatrioții mei cu probleme de rezidență sau excludere socială. Nu mai vreau rasism sau îngrădirea libertății de exprimare.
Pentru că dacă o să stați acasă….asta o să avem. Nu numai pentru cei cinci, ci pentru toți.
Iar dacă cineva vă mai întreabă dacă vă simțiți europeni, răspundeți că sunteți europeni și că nu trebuie simțită o stare de fapt.
Marius Vili Sârbu”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII