Home EUROPARLAMENTARE 2014 Marius Ionel Ioan- românul de pe listele PP Spania
Marius Ionel Ioan- românul de pe listele PP Spania

Marius Ionel Ioan- românul de pe listele PP Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Pe listele Partidului Popular (PP) din Spania pentru Alegerile Europarlamentare din 25 mai 2014 figurează și prim-vicepreședintele PDL Diaspora, Marius Ionel Ioan.

Marius Ionel Ioan este stabilit în Spania din anul 2001, lucrează la Camera Deputaților a Parlamentului spaniol și a fost cooptat în echipa PDL Diaspora de către senatorul Viorel Badea, președintele organizației.

Într-un interviu acordat săptămânalului ”Noi în Spania” , Marius Ionel Ioan a declarat: ”Obiectivele tuturor candidaţilor din lista electorală a PP, care îl are ca lider pe Miguel Arias Cañete, sunt cuprinse în programul electoral care s-a prezentat și asumat în Barcelona. Guvernul lui Mariano Rajoy a pus bazele recuperării economice, dar ce este în joc acum este consolidarea sa și ca aceasta să înceapă să se simtă în viaţa tuturor cetăţenilor. Mi-ar plăcea ca vocea românilor din Spania să se asculte la nivel european și acolo să găsească soluţii la problemele lor la nivelul PPE, grupul parlamentar cel mai puternic din Parlamentul European. Dar pentru asta e nevoie ca românii înscriși în censul electoral, care sunt cam 80.000, să iasă la vot pe 25 mai, să emită un vot util, care să contribuie ca Spania să continue să avanseze pentru bunăstarea tuturor celor care trăim aici.

Trebuie doar să ieşim la vot şi să demonstrăm că ne interesează ceea ce se întâmplă în ţara în care trăim. Nimeni nu poate fi purtător de cuvânt al comunităţii sale dacă nu este legitimat prin vot de aceasta. (…) De aceea este foarte important să iasă la vot şi să nu rămână în casă, pentru că este în joc viitorul nostru şi al copiilor noştri”, a subliniat Ioan în interviul acordat săptămânalului ”Noi în Spania”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII