Home Eveniment Meciul FC Barcelona – Las Palmas se joacă, dar cu porțile închise!
Meciul FC Barcelona – Las Palmas se joacă, dar cu porțile închise!

Meciul FC Barcelona – Las Palmas se joacă, dar cu porțile închise!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Meciul FC Barcelona – Las Palmas, programat pentru duminică, de la ora 17.15, se va disputa cu porţile închise. Gruparea catalană ceruse iniţial amânarea partidei din cauza violenţelor din ziua referendumului din Catalonia.

“FC Barcelona condamnă acţiunile care au avut loc astăzi în multe localităţi din Catalonia pentru împiedicarea exercitării dreptului democratic şi libera exprimare a cetăţenilor. Având în vedere caracterul excepţional al celor întâmplate, Consiliul Director a decis ca meciul de astăzi cu Las Palmas să se dispute cu porţile închise, după ce Liga Spaniolă de Fotbal a refuzat să îl amâne”, se arată în comunicatul grupării catalane.

Iniţial, presa spaniolă a scris că partida programată la ora 17.15 a fost amânată din cauza referendumului din Catalonia.

Clubul Las Palmas a anunţat că va juca pe Camp Nou cu ecusoane reprezentând drapelul spaniol pe tricouri.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII