Home Eveniment Morții din tragedia din Tenerife, în continuare neidentificați
Morții din tragedia din Tenerife, în continuare neidentificați

Morții din tragedia din Tenerife, în continuare neidentificați

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Autoritățile spaniole au anunțat sâmbătă, 16 aprilie, că au scos ultimul corp de sub dărâmăturile unui imobil de locuințe care s-a prăbușit joi într-o stațiune din Insulele Canare, ridicând la șapte numărul celor morți, scrie AFP.

tenerife

Ultimul comunicat transmis sâmbătă  în jurul orelor 18.00 de primăria din Arona, oraș situat în Insula Tenerife, a anunțat «șapte morți, deocamdată neidentificați oficial, dintre care patru femei și trei bărbați», după recuperarea ultimului corp.

Municipalitatea a adăugat că nu mai este dată dispărută nici o persoană.

Naționalitatea victimelor nu a fost precizată.

tenerife 1

Imobilul, care avea patru etaje la suprafață și unul la subsol, era situat pe Playa de Los Cristianos, un fost port pescăresc devenit una dintre stațiunile cele mai populare din Tenerife.

Trei răniți au fost scoși încă de joi de sub dărâmături, un italian în vârstă de 28 de ani care avea un braț fracturat, și două spaniole de 55 și 57 de ani.

Imobilul s-a „prăbușit parțial joi la orele 09.30” potrivit primăriei care nu a avansat nici o cauză pentru această tragedie.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII