Home Monden NIKITA a dat lovitura în Spania. Românca a câștigat o sumă fabuloasă la Loto
NIKITA a dat lovitura în Spania. Românca a câștigat o sumă fabuloasă la Loto

NIKITA a dat lovitura în Spania. Românca a câștigat o sumă fabuloasă la Loto

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Mihaela Ispas, alias Nikita, a anunţat, duminică, 4 decembrie, pe Facebook că a câştigat o sumă fabulosă la loteria din Spania, „ONCE”.

„Am caștigat la Loteria Once… Și astept ziua de mâine să încasez BANIIIIII!!!!!!”, a fost mesajul pe care Nikita l-a postat pe contul ei de Facebook.

„Joc de mult timp la loterie, am mai câștigat dar acum nu mi-a venit nici mie să cred când am văzut”, a declarat Nikita pentru Inforoes.

„Într-adevăr sunt mulți bani, dar cea mai mare comoară a mea o reprezintă copiii mei. Fără ei nimic nu are valoare. Ei sunt motorul vieții mele”, a mai declarat artista, pentru Inforoes.

„Am jucat la Paga Extra la loteria de la Once, iar după ce am pus biletele care m-au costat 2 euro, am câştigat. Aveam biletul de două zile, dar nu ştiam că a dat norocul peste mine. Duminică (4 decembrie- n.red.) am verificat la îndemnul unui amic,am rămas surpinsă, erau numerele pe care le jucasem eu.Mi-au dat trei mii de euro cash iar timp de șase ani voi primi 5000 de euro lunar”, a povestit Nikita.

„Ce-am făcut când am aflat că am câștigat? Nimic important, mi-am scos copiii la plimbare și apoi am mers la Mc Donalds. M-am petrecut seara cu ei, iar luni m-am prezentant la Administrația Loteriei „Once” pentru a-mi ridica premiul”, a mai spus românca.

Nikita locuieşte de mai mulți ani în Malaga, sudul  Spaniei, alături de cele două fetiţe ale sale.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII