Home Cultural „Patru generații de femei” – Expoziție de fotografie la Valencia
„Patru generații de femei” – Expoziție de fotografie la Valencia

„Patru generații de femei” – Expoziție de fotografie la Valencia

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Fundația „La Posta” din Valencia va fi până sâmbătă, 15 octombrie, gazda expoziției „4 Generaciones de Mujeres – Patru generații de femei” unde sunt expuse lucrările fotografului și cineastului român, Paula Oneț.

Valencia

 

Deschiderea expoziției, din starda Pintor Fillol, numărul 2, a avut loc joi, 6 octombrie.

Manifestarea culturală cuprinde o galerie de fotografii care surprind „povești din viața a patru generații de femei din aceași familie, care provin din diferite colțuri ale lumii”, după cum declară Paula Oneț.

Cu această ocazie sunt expuse instantanee din viața a patru generații de femei din Valencia.

Proiectul a fost sprijinit de  Pelin Films (România) și Antropodocs & Films (Spania). El este expus, în aceași perioadă, și la Galeria Națională din Praga.

Paula Oneț este un tânăr cineast român, masterandă la Universitatea de Arte București, specializarea Fotografie si Imagine Dinamică și absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj-Napoca, UBB, specializarea Cinematografie, Fotografie și Media.

Ea a primit numeroase premii pentru filmele de scurt metraj la diferite festivaluri din ţară şi străinătate.

Programul expoziției:

Luni – Vineri – între orele 18.00 – 21.00;

Sâmbăta – între orele 11.00 – 14.00.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII